συγκρότημα στη Νικήτη Χαλκιδικής με σχισμοειδή γυάλινη κατασκευή σε σύστημα ειδικού σχεδιασμού και επικαλύψεις από χαλκό και τιτανιούχο ψευδάργυρο, σε επίσης εξειδικευμένο σύστημα και λεπτομερειακό σχεδιασμό
αρχιτέκτων Ronit Brinkman,  γενική κατασκευή Γιώργος Γεωργιάδης, επίβλεψη Γιάννης Καΐτσης, πολιτ. μηχανικός


Το μεγάλο, κεντρικό αίθριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε 10 υαλοσκεπές, σε άριστη συνεργασία με την κατασκευάστρια Κοινοπραξία Imprezzilo - TEΡΝΑ, μια ιεραρχημένη διεθνή ομάδα μηχανικών.
Τη γενική αρχιτεκτονική μελέτη του Renzo Piano,εξειδίκευσε σε κάθε ένα skylight το ΚΤΙΡΙΟ DESIGN, προσφέροντας με την τεχνογνωσία και το καινοτόμο πνεύμα του, ένα άρτιο και αυθεντικό αποτέλεσμα, που κανένας δεν φανταζόταν.
Ήδη δοκιμάζεται στην πράξη και αποδεικνύει την υψηλή του ποιότητα σε όλα τα στάδια της σύστασής του : Σκελετό αντοχής, διαμόρφωσης και υάλωσης, μέθοδο υάλωσης, αυτό το ίδιο το γυαλί, τα τελειώματα ως προς τον γεωμετρικό και λειτουργικό τομέα, τη σκίαση και έλεγχο του φυσικού φωτός με τις εξωτερικές περσίδες και το άνοιγμα - κλείσιμο των σχαρών τους.
Ευχαριστούμε από τη θέση αυτή την Κ/ξία για την εμπιστοσύνη της και ελπίζουμε η νέα Δημόσια Διοίκηση που θα αναλάβει να διαχειριστεί αυτό το μοναδικό Κτίριο, να δουλέψει το ίδιο ακούραστα και με την ίδια έμπνευση με μας τους κατασκευαστές του, για τη συντήρηση, τη λειτουργία και τις δράσεις που θα αναπτυχθούν σ' αυτό!